CONTACT

U kunt ons mailen op vragen_at_mooie-foto.nl (_at_ moet natuurlijk het bekende apenstaartje zijn)

Studio : er is een nieuwe studio in aanbouw

Gratis parkeren voor de deur.

Per openbaar vervoer: vraag naar de taxi-service van en naar het station.

Tarieven

Wij leveren uitsluitend MAATWERK, tarieven zijn dus op aanvraag.

De meeste foto’s op deze site zijn gemaakt van mensen die zich al op een periode inleven, die zich, zeg maar, in de verkeerde tijd geboren voelen, en graag een afbeelding van zichzelf in een andere periode wilden hebben.

Deze modellen zorgden dus zelf voor kleding, haar en make up.

Bent u niet zeker of u dat zelf kunt, dan kunnen wij, in overleg, tegen meerprijs, ook in een MUaH, en/of een stylist(e) en/of (gehuurde) kleding helpen voorzien.

Basisshoot: € 150,- Er is geen vaste tijdsduur voor, we gaan gewoon door tot we tevreden zijn met het resultaat. (Eén persoon, één onderwerp/kledingstijl)

“halve” shoot , maximaal 1 uur : € 75,-

Aanvullende wensen kunnen in overleg waarschijnlijk ook wel vervuld worden.

Dat is inclusief voorbespreking wát u precies wilt, en een nabespreking om de foto’s uit te zoeken voor verdere bewerking.

foto bewerkingen : afhankelijk van wat u hebben wilt. Van eenvoudige retouche tot het plaatsen in een andere wereld. Photoshop kent geen grenzen, onze bewerkingsvaardigheid wel. Aan de hand van de voorbeeldfoto’s op deze site kunt u zich een beeld vormen van de mogelijkheden.

Eenvoudige retouche van de eerste 5 foto’s is bij de basis shoot inbegrepen (3 foto’s voor de “halve shoot”). Daarna , € 50,- per uur. Dit tarief geldt ook als wij aparte achtergronden voor u moeten samenstellen en/of fotograferen.