We portretteren ook huisdieren !

We maken portretten van al uw huisgenoten, op twee, vier, of zelfs meer poten. (U mag ook de goudvissenkom meenemen, maar daar is tot nog toe geen ervaring mee). We gaan er wel van uit dat uw huisdier zich netjes gedraagt, niet gevaarlijk is, en zich door u redelijk laat sturen om te poseren.

2 gedachten over “We portretteren ook huisdieren !”

  1. Mijn lieve knappe dondersteen en grootste vriendin Liv van zes maanden. Ik ben ontzettend blij en dankbaar met de resultaten. Heb je toch mooi voor elkaar gekregen Wim om haar goed op de foto te krijgen.

  2. Zo ontzettend blij met de prachtige foto’s van mijn meisje Liv een rottweiler pup van 6 maanden, het was in het begin even wennen voor haar. Alles nieuw natuurlijk, andere omgeving Wim en zijn vrouw die ze niet kenden, maar al wel gelijk lief vond. Het was wel even een werkje om haar op de goede plek te krijgen en dat ze ook bleef zitten of staan, maar met af en toe rust tussendoor is dat gelukt en de resultaten liegen er niet om en zijn echt heel mooi geworden.

    Ik heb Wim leren kennen op Castlefest waar hij mij in 2019 op de foto heeft gezet. Ik volg hem al heel lang en vind ook zijn klassieke portretten prachtig. Ondertussen is hij naar het mooie Fryslân verhuisd, dus was nu een afspraak snel gemaakt en heel fijn dichtbij.

    Wim is dus zeker ook een aanrader voor dieren portretten, hij levert erg mooi werk en het is gezellig in zijn studio met een fijne sfeer.

    Dus lieve mensen, ik zeg doen en maak een afspraak met hem voor een prachtig portret van je liefste maatje of van jezelf.

    Lieve groetjes,
    Amber

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *