4 gedachten over “Klanten zeggen over ons:”

  1. Ik wist niet eens dat dat kon !! Ik heb nu een “originele foto” van mezelf, uit de 17 eeuw. En van mijn vrouw hebben we een foto uit de 20er jaren van de 20e eeuw laten maken.

    Ik durf “klassiek Portret” echt aan iedereen aan te bevelen. Ze zijn vriendelijke en vakkundig.

  2. Wim heeft samen met Hanneke een geweldige pin-up shoot verzorgd! Heel kundig en geduldig met het licht gewerkt en nabewerkt tot een perfect resultaat! En een hele gezellige dag was het! Ik ben erg trots op de foto’s in Gil Elvgren stijl!

  3. Door de jaren heen heeft Wim mij regelmatig gefotografeerd, ook heeft hij Interieur Accessoires voor mij gefotografeerd. Samen met Hanneke die tips geeft qua kleding compositie en houding… Is iedere keer weer een verbluffend resultaat. Ook Pin up foto’s laten maken…. SUPER blij met het resultaat. Je merkt dat het Wim zijn passie is, ik kan niet wachten tot de volgende shoot!

  4. Ik was denk ik al zo’n 25 weken zwanger toen ik Wim leerde kennen tijdens een BHV cursus. Tussen de cursus door stonden we te kletsen en vroeg Wim of ik een zwangerschapshoot leuk zou vinden. Hierbij gaf ik aan dat het mij leuk leek, maar niet zo’n standaard “deze heeft iedereen al” fotoshoot wilde. Nou origineler kan haast niet! Wim had hele leuke ideeën en met de hulp van Hanneke hebben wij echt hele gave foto’s gemaakt! Door het leuke contact hebben we ook een newborn shoot gedaan en na een half jaar ook weer afgesproken. Inmiddels zijn er ook andere shoots geweest (zonder buik en kids haha) en vorig jaar hebben we bij mijn laatste zwangerschap weer onwijs leuke en originele foto’s gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *